راه اندازی اولیه گوشیهای اندروید


اقدام اول: تمام محتویات جعبه را چک کنید

بلافاصله پس از خرید گوشی می بایست جعبه را با دقت وارسی کنید. این اقدام به منظور کسب اطمینان از وجود شارژر، کابل اتصال، دفترچه راهنما و پین سیم کارت در جعبه است. البته معمولا حین خرید از فروشگاه های معتبر هیچ نگرانی خاصی بابت مشکلاتی از این دست نیست. با این وجود اطمینان خاطر از خرید گوشی هوشمندی بی نقص ضروری است.

اقدام دوم: گوشی را از لحاظ ظاهری برانداز کنید

اطمینان حاصل کنید که گوشی هوشمندی که در دست دارید به سلامت دست شما رسیده و هیچ چیز شکسته نیست. بهتر است برای این امر تمامی کاور های پلاستیکی و برچسب ها را از سطوح مختلف جدا کنید. لنز دوربین را با وسواس خاصی بررسی کرده تا از سلامت ظاهری آن مطلع شوید.

اقدام سوم- حتما به یک منبع Wi-Fi متصل شوید

شما نمی توانید یک گوشی اندرویدی را بدون اتصال به اینترنت فعال به طور کامل تنظیم کنید. به همین دلیل است که در آغاز راه اندازی اکثر گوشی های اندرویدی این اقدام به شما توصیه می شود. گوشی شما به طور خودکار هر شبکه موجود در اطراف شما را نمایش می دهد. به سادگی شبکه خانگی خود را یافته و با وارد کردن رمز عبور Wi-Fi به آن متصل شوید. این اقدام همچنین برای اطمینان از سلامت اتصال در گوشی هوشمند ضروری است.

اقدام چهارم- تنظیمات حساب کاربری گوگل (Google Account) را انجام دهید

بعد از اتصال به Wi-Fi، تنظیم یا ورود به حساب کاربری گوگل برای استفاده خدمات آن ضروری است. این خدمات ارزنده گوگل شامل برنامه هایی نظیر Gmail یا Play Store خواهد بود. اگر قبلاً یک حساب کاربری گوگل داشته اید، می توانید اکنون جزئیات آن را وارد کنید. سپس از شما خواسته می شود شرایط خدمات و خط مشی امانت‌داری گوگل را بپذیرید. پس از قبول شرایط می توانید از خدمات گوگل بهره‌مند شوید. توجه داشته باشید همگام سازی با حساب کاربری گوگل می تواند در مواقع فراموشی رمز گوشی راهگشا باشد.

اقدام پنجم: کپی کردن اطلاعات از گوشی قدیمی

احتمالا در این مرحله نگران کپی کردن همه داده های گوشی قبلی خود هستید. پاسخ این کار بسیار ساده است؛ به راحتی می توانید با کمک نرم افزار Mi Mover این کار را انجام دهید! با استفاده از این اپلیکیشن می توانید بسیار ساده داده های خود را بین دو گوشی انتقال دهید. این نرم افزار به طور پیشفرض روی اکثر گوشی های شیائومی نصب شده است.

اقدام ششم: ایمن سازی گوشی هوشمند

گوشی شما حاوی اطلاعات حساس زیادی است، بویژه اگر از آن برای تراکنش های مالی استفاده می کنید. به همین دلیل، مهم است که شما برای محافظت از حریم خصوصی و هویتی خود اقدامات امنیتی را بکار بگیرید. برای این کار باید به تنظیمات امنیتی گوشی خود دسترسی پیدا کرده و یک پین یا قفل الگو تنظیم کنید. همچنین می توانید در صورت امکان اثر انگشت خود را برای اطمینان از امنیت بیشتر اضافه کنید. برای این کار وارد منوی تنظیمات (Setting) شده و از آنجا به بخش امنیتی (Security) وارد شوید.

اقدام هفتم: از به روز رسانی نرم افزارها مطمئن شوید

اکنون شما در مرحله آخر قرار دارید و باید بررسی کنید که آیا نرم افزار دستگاه شما به روز شده است یا خیر؟ برای بررسی، از قسمت تنظیمات (Setting) به بخش درباره گوشی (About Phone) وارد شوید. سپس وارد گزینه بررسی به روز رسانی های نرم افزاری (Check for software updates) شوید.

فراموش نکنید این ۷ اقدام مهم می تواند کمک شایانی به کیفیت کاربری شما بکند. بنابراین انجام آنها را حتما در دستور کار قرار دهید.